Privatlivspolitik

Vi passer på dine data

Persondata

Nordisk Microfiber behandler udelukkende persondata i forbindelse med behandling af ordrer og opgaveløsninger for kunder.

Ved indgåelse af aftale om samarbejde gives der samtykke til, at vi opbevarer og behandler følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Evt. leveringsadresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • CVR-nummer.  

Dataene behandles og opbevares i vores økonomisystem, der ligger på en server, som kun vi og leverandøren af serveren har adgang til. Persondata opbevares derfor forsvarligt, og de videregives ikke til tredjepart uden aftale med kunde. Ved levering af ordrer vil de relevante oplysninger blive videregivet til fragtfirmaet.

Data opbevares så længe kundeforholdet varer, undtagen fakturaer som opbevares i mindst 5 år i henhold til gældende lovgivning.

Cookies

Vi anvender cookies fra Google Analytics for at kunne forbedre brugeroplevelsen på siden. Det betyder, at der modtages oplysninger om fx tidspunkt for besøg, hvilke sider der besøges og hvilken type browser, der anvendes. Vi modtager ikke personfølsomme oplysninger om brugerne, og kan derfor ikke se, hvem de er.

Cookies kan til enhver tid slettes browser-historikken. Bemærk, at på denne måde undgås det ikke, at der bliver sat nye cookies ved næste besøg. For at undgå cookies helt, skal browseren indstilles til det.

Statistik

Vi bruger Google Analytics til at føre statistik over antal af brugere og adfærden på hjemmesiden. Vi behandler udelukkende oplysningerne til generel statistik, og vi fører derfor ikke statistik over hver enkelt bruger.
Oplysningerne bruges til at opnå større kendskab til vores brugere, så vi løbende kan tilpasse og forbedre produkter, teknologi og visning af indhold.

Datasikkerhed

Vi behandler altid oplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Nordisk Microfiber benytter sig af samarbejdspartnere, der udfører arbejde på vores vegne og til opbevaring og behandling af data. Vores samarbejdspartnere er ligesom os forpligtet til at behandle alle data strengt fortroligt og alene til det aktuelle formål.

Ansvarlig for behandling af personoplysninger

Nordisk Microfiber Danmark ApS
Agerhatten 27A
5220 Odense SØ
CVR-nr: 35047506